Een kussen vol liefde

Met liefde gemaakt en met liefde gegeven. Dat is het speciale aan deze kussens.
Ieder kussen is uniek en gemaakt van 2e hands kleding, materialen uit de kringloopwinkel of het restant van een lap stof. De kussens hebben allen een bloemenprint en verschillende in afmetingen.

Dit cadeau kun je zien als letter een ‘steuntje in de rug’.
Een persoonlijk en origineel cadeau voor iemand die je dierbaar is.
Aan het kussen hangt een metalen engeltje en een kaartje waarop een persoonlijke boodschap geschreven kan worden.
Je kunt ook kiezen voor een zogenaamd krachtwoord. Op basis van informatie over de ontvanger en de aanleiding van het cadeau wordt een engelenkaartje getrokken en toegevoegd aan het kaartje.

Je bent van harte welkom om een kussen te komen uit zoeken of via een e-mail met foto’s een keuze maken.
In de regio’s Ter Aar en Haarlem wordt het kussen gratis bezorgd.
De prijzen van de kussens variëren. Meer info bij tarieven.

Kaartlezing

Een ander uniek cadeau is een reading (kaartlezing) aan de hand van een prachtige set kaarten. Bloemen zijn dragers van krachtige energie en boodschappen voor ons allen. De ‘engelen’ helpen en leiden naar het vinden van duidelijke en betrouwbare antwoorden op persoonlijke vragen.

Eerst wordt er uitleg gegeven over de kaartlegging. Daarna volgt een gesprek over het thema dat je wilt onderzoeken of een levensdoel. Vervolgens worden er drie kaarten getrokken. Op ieder kaart staat een prachtige bloem afgebeeld met een eigen betekenis en een toelichting. Deze boodschappen geven je inzicht en helpen je op weg naar het vinden van het antwoord.

De kaartlezing duurt ongeveer 1 uur p.p. en natuurlijk krijg je een drankje, iets lekkers erbij en een cadeautje mee naar huis. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Maximaal 2 personen per bezoek.

De bloemen kaarten brengen plezier, gezondheid en rust.