Agenda

Actueel nieuws

Hulp van boven

Er is meer tussen hemel en aarden. Daar gelooft coach en therapeute Ellen in. Zij heeft zich de laatste jaren ontwikkeld op spiritueel vlak. Spiritualiteit betekent voor haar: ‘leven vanuit je hart met beide benen op de grond’. Ook gelooft ze in de samenwerking met engelen. Dit kan ze gebruiken als extra tool tijdens de coachsessies. Ze leert je hoe je hierdoor meer vertrouwen in het leven krijgt en je rustiger voelt.
Heb je interesse om je hierin verder te ontwikkelen?
Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om daar met elkaar over van gedachten te wisselen.

Tijdens de zomermaanden blijft Rust en Ruimte open en ben je van harte welkom. Het is heerlijk in het weiland. Ontmoet de honden en paarden, geniet van de bloemen en vlinders. Een kop koffie, verse muntthee of een glas verkoelend water staan voor je klaar. Heb je zin om iets leuks doen dan is dat altijd bespreekbaar.
Ellen nodigt je uit om een afspraak te maken en je wens te delen.

Workshops

Bloemen zijn de mooie engelen van de natuur. Ze zijn dragers van krachtige energie en boodschappen voor ons allen. De bloemenkaarten  helpen en leiden je naar het vinden van duidelijke en betrouwbare antwoorden op persoonlijke vragen.

Laat je verrassen en inspireren door de prachtige bloemen en hun toekomstvoorspelling door middel van de kaartlegging.
Datum en tijd in overleg.

Ik wil me inschrijven!

Mediteren en meer

Blok je agenda en maak tijd vrij voor deze inspirerende workshop met als doel te ontspannen, tot rust te komen en plezier te maken. De natuur, de sfeer van de boerderij en het buiten leven dragen bij aan een heerlijk ochtend.

Afhankelijk van de ontwikkelingen op de boerderij zal de workshop in een andere vorm op de agenda komen. Houd fb en instagram in de gaten. 

Ik wil me inschrijven!

Leuke dingen

Proef de sfeer van de boerderij onder het genot van een heerlijke lunch en maak het feest compleet met een leuke activiteit of workshop. Favoriet is de boerenlunch met eenvoudige en verse producten rechtstreeks van het land. Natuurlijk horen daar de vrije uitloopeieren van de eigen kippen bij. Deze lunch kan uitgebreid worden met een soepje of salade. Eigen ideeën voor een activiteit zijn van harte welkom en in overleg stellen we een programma samen. Maximaal 6 deelnemers.
Reservering op basis van offerte.

Ik wil contact!

Kom op de thee en neem gelijk iets leuks mee!
Tijdens de late lente en zomer zijn er biologische producten te koop uit de moestuin. Verse kruiden, tomaten, komkommer, eetbare bloemen en vrije uitloop eieren vormen samen een gezonde en kleurrijke verrassing. Toch liever iets met bloemen? Kies dan die speciale bloem(en) met een bijbehorende vaasje. Het wordt leuk ingepakt met een kaartje. Zo stel je een origineel cadeau samen. Ook leuk als uitstapje met je zus, buurvrouw, kind, collega of moeder. Kom gezellig!

Ik wil contact!