Agenda

Actueel nieuws

Afscheid en een nieuw begin

Ook dit jaar heeft de ram van de buren gezorgd voor mooie, leuke en lieve lammetjes, maar liefst 9. Wat een bijzonder gebeuren is dat iedere keer weer… De keerzijde daarvan was een kudde schapen op een relatief klein weiland. Na lang wikken en wegen is de knoop doorgehakt en werd besloten op zoek te gaan naar een fijne plek waar ze hun mooie leven voort kunnen zetten. Gelukkig is die plek gevonden en is er afscheid genomen van de lieve schapen met hun lammetjes en in het bijzonder het knuffelschaap Bles. Er is nu er weer ruimte genoeg voor de paarden. Zij gaan een grotere rol krijgen bij coaching en therapie. Word vervolgd.

Workshops

Bloemen zijn de mooie engelen van de natuur. Ze zijn dragers van krachtige energie en boodschappen voor ons allen. De ‘engelen’ kunnen je helpen en leiden bij het vinden van duidelijke en betrouwbare antwoorden op persoonlijke vragen.

Laat je verrassen en inspireren door de prachtige bloemen en hun toekomstvoorspelling door middel van de kaartlegging.
Datum en tijd in overleg.

Ik wil me inschrijven!

Blok je agenda en maak tijd vrij voor deze inspirerende workshop met als doel te ontspannen, tot rust te komen en plezier te maken. De natuur, de sfeer van de boerderij en het buiten leven dragen bij aan een heerlijk ochtend.

Afhankelijk van de ontwikkelingen op de boerderij zal de workshop in een andere vorm op de agenda komen. Houd fb en instagram in de gaten. 

Ik wil me inschrijven!

Leuke dingen

Proef de sfeer van de boerderij onder het genot van een heerlijke lunch en maak het feest compleet met een leuke activiteit of workshop. Favoriet is de boerenlunch met eenvoudige en verse producten rechtstreeks van het land. Natuurlijk horen daar de vrije uitloopeieren van de eigen kippen bij. Deze lunch kan uitgebreid worden met een soepje of salade. Eigen ideeën voor een activiteit zijn van harte welkom en in overleg stellen we een programma samen. Maximaal 6 deelnemers.
Reservering op basis van offerte.

Ik wil contact!

Kom op de thee en neem gelijk iets leuks mee!
Tijdens de late lente en zomer zijn er biologische producten te koop uit de moestuin. Verse kruiden, tomaten, komkommer, eetbare bloemen en vrije uitloop eieren vormen samen een gezonde en kleurrijke verrassing. Toch liever iets met bloemen? Kies dan die speciale bloem(en) met een bijbehorende vaasje. Het wordt leuk ingepakt met een kaartje. Zo stel je een origineel cadeau samen. Ook leuk als uitstapje met je zus, buurvrouw, kind, collega of moeder. Kom gezellig!

Ik wil contact!